Nové ceny za vodu pre rok 2003
Znenie Rozhodnutia Úradu pre reguláciu sieťových odvetví o vecne regulovaných cenách za výrobu a dodávku pitnej vody a za odvedenie a čistenie odpadovej vody pre regulované subjekty účinné od 1. 1. 2003 do 31. 12. 2003 - vydané v decembri 2002.