Desať rokov HYDROCOOP-u - Gemeran, Peter
Spätný pohľad na Hydrocoop, s r.o., konzultačnú spoločnosť, ktorá sa zaoberá projektovou, inžinierskou a konzultačnou činnosťou v oblasti zdravotno-vodohospodárskych stavieb, t.j. zásobovania vodou, odkanalizovania, úpravy vody, čerpacích staníc, čistenia odpadových vôd a skládok tuhých odpadov.