Agrárne služby ako špecifická súčasť pôdohospodárskeho rezortu - Zoborský, Ivan Mojmír
Vymedzenie agrárnych služieb v pôdohospodárskom rezorte, priebeh ich transformácie, vývoj počtu subjektov poľnohospodárskych služieb a dosiahnuté ekonomické výsledky v rokoch 1994-2000. V práci sa hodnotia aj agrárne poradenské služby, ktoré sú významnou súčasťou podnikania v agropotravinárskom komplexe na Slovensku.