Rozvojová pomoc a boj proti mezinárodnímu terorizmu - Jelínek, Petr
Otázky príčin terorizmu. Posilňovanie štátnych kapacít v rozvojovom svete ako súčasť boja proti medzinárodnému terorizmu. Rozvojová pomoc v boji proti terorizmu.