Vzťah produkcie a cien v potravinárskom priemysle - Kuzma, František
Celková analýza potravinárskeho priemyslu na Slovensku. Výrazné zníženie potravinárskej a poľnohospodárskej produkcie v stálych cenách. Zníženie maloobchodných cien potravín a skutočných príjmov obyvateľov. Rozdrobenie podnikov v odvetví. Index cien výrobkov a parita poľnohospodárskych cien. Cenové indexy a skutočný pohyb cien potravinových výrobkov vo vzťahu k zmene spotrebiteľských cien.