Rizika americké silové strategie vůči Iráku - Bureš, Jaroslav
Medzinárodná, vnútropolitická a regionálna situácia Iraku. Dva hlavné prístupy k riešeniu konfliktu s Irakom. Názory na vojnový konflikt s Irakom. Varianty rozdelenia Iraku po prípadnom vojnovom konflikte.