Ministra zdravotníctva čaká boj o rozsah solidárneho balíka - Velecký, Milan
Príprava nového zákona o zdravotnom poistení. Zákon by mal upravovať financovanie zdravotnej starostlivosti. Malo by ísť o prvý koncepčný krok reformy zdravotníctva. Problémy vznikajúce okolo zdravotného poistenia. Definícia spoločného solidárneho balíka. Novela zákona o Liečebnom poriadku. Protichodné názory na zmeny v zdravotnej starostlivosti.