Africká unie - integrace reálná nebo deklarativní? - Jelínek, Petr
Perspektívy africkej integrácie podľa neofunkcionalistickej paradigmy. Integrácia v subsaharskej Afrike. Úloha ideológie v integračných procesoch. Transakcionalistický prístup k analýze integrácie.