Irák od svržení monarchie po Saddámovu diktaturu
História Iraku. Geopolitické oblasti. Republikánsky a baasistický Irak Diktatúra Saddáma Husajna. Šítská a kurdská opozícia. Irak v 90. rokoch. Irak a zbrane hromadného ničenia. USA a iracká opozícia.