Vyššie platy vlani na bankových účtoch neskončili - Vavřinková, Jana
V minulých rokoch vklady na bankových účtoch pribúdali a úvery stagnovali, v r. 2002 sa však situácia obrátila. Zredukovanie vkladov, nárast úverov. Zosilnenie konkurencie. Zredukovanie stavebných úverov. Porovnanie jednotlivých bánk a sporiteľní.