Peugeot vyvolal v Trnave v obchode s bytmi paniku - Sedlák, Miro
Rozhodnutie francúzskeho koncernu PSA o postavení závodu na výrobu áut v Trnave prakticky ochromilo obchodovanie s bytmi. Predpoklad nárastu cien bytov. Majitelia byty držia a nepredávajú. Súčasná cenová hladina nezodpovedá reálnej kúpyschopnosti obyvateľov. Potreba viac stavať.