Právo na verejné prerokovanie veci - Múčková, Beáta
Zmeny v súdnom preskúmavaní rozhodnutí a postupov správnych orgánov. Postavenie správnych súdov upravuje Občiansky súdny poriadok - novela zákona č. 424/2002 Z.z. Posudzovanie žalôb. Požiadavka konať. Opravné prostriedky.