Evropské municipality a sociální služby - Smutek, Martin
Skúsenosti jednotlivých štátov s presunom právomocí v oblasti poskytovania sociálnych služieb na nižšie územne samosprávne celky. Koordinácia a spolupráca pri organizácii sociálnych služieb. Financovanie sociálnych služieb.