Migračné trendy v procese európskej integrácie - Rievajová, Eva
Podmienkou ekonomickej spolupráce je aj teritoriálna mobilita pracovných síl. Doterajšie migračné pohyby v SR a očakávané migračné trendy do Európskej únie. Správa Európskej komisie k problematike slobodného pohybu osôb.