Vyhláška na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a bezpečnosti technických zariadení
Úplné znenie Vyhlášky č. 718 z 20. novembra 2002 na zaistenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a bezpečnosti technických zariadení. Znenie obsahuje i prílohy vyhlášky.