Výhodný úverový nástroj samosprávy - Chovancová, Eva
Používanie komunálnych obligácií v podmienkach Slovenska a USA. Špecifické postavenie komunálnych obligácií - ich emitentom je mesto alebo obec. Zdaňovanie výnosov. Druhy obligácií. Spôsoby záruky. Právna úprava.