Tatarstán a Rusové Konfliktní pohled na historii - Klípa, Ondřej
Konfliktný pohľad na históriu vzťahu Rusov k Tatarom. Úloha islamu v Tatarstáne. Zásadné prvky tatarskej národnej ideológie. Boj o nezávislosť.