Regionální partnerství: živé fórum spolupráce ve střední Evropě - Schusterschitz, Gregor
Iniciatíva k vzniku Regionálneho partnerstva. Reakcia na rakúsku iniciatívu. Vývoj Regionálneho partnerstva od jeho založenia. Bilancia doterajšej spolupráce.