Ukazovatele regionálnych účtov a ich úloha pri tvorbe regionálnej politiky - Lapišáková, Jiřina
Úloha ukazovateľov z regionálnych účtov pri tvorbe regionálnej politiky v rámci Európskej únie. Slabiny ukazovateľa HDP na 1 obyvateľa a návrh na rozšírenie o nové ukazovatele.