Hodnocení pracovníků jako významný nástroj řízení výkonnosti - Wagnerová, I.
Súčasný prístup k problematike pracovného hodnotenia. Problematika nízkej produktivity. Koncepcia riadenia výkonnosti - cieľ riadenia výkonnosti, riadenie podľa cieľov v riadení výkonnosti a klasické pracovné hodnotenie, vyvážená sústava ukazovateľov. Systémy hodnotenia pracovnej výkonnosti a riadenie pracovnej výkonnosti v súčasnosti používané v ČR. Vývoj, zavádzanie a sledovanie systému riadenia výkonnosti vo firme Energizer Czech, s.r.o.