Aplikace Taguchi techniky Design of Experiments při vývoji nového výrobku - Blecharz, Pavel
Používanie Taguchiho techniky Design of Experiments (DOE) v priemysle. Oboznámenie so známou technikou DOE na prípadovej štúdii pri vývoji nového typu výrobku pre automobilový priemysel.