Informačné nástroje riadenia výrobkových nákladov - Kučera, Milan
Potrebné informácie pre riadenie výrobkových nákladov môžu manažéri získať pomocou informačných nástrojov, ku ktorým patrí manažérsky informačný systém, manažérske účtovníctvo, kalkulácie, rozpočty a vhodný ekonomický softvér. Medzinárodné účtovné štandardy.