Ekonomické aspekty dôchodkovej úrovne subjektov poľnohospodárskej prvovýroby - Hacherová, Žofia
Ekonomické aspekty hospodárenia subjektov poľnohospodárskej prvovýroby. Meradlom výkonnosti podnikov je ekonomický ukazovateľ - hospodársky výsledok. Rozbor tvorby hospodárskeho výsledku. Analýza ukazovateľov hospodárnosti - poľnohospodárske družstvá, obchodné spoločnosti. Subjekty, dosahujúce kladný a dlhodobo záporný prevádzkový hospodársky výsledok.