Nezávislosť všeobecného súdnictva na Slovensku - Gavalec, Miroslav
Pokračovanie článku z HN č.45/03 o nezávislosti všeobecného súdnictva na Slovensku. Druhy garancie nezávislosti sudcov. Nízky stupeň inštitucionálnej nezávislosti slovenského súdnictva. Snaha maximalizovať vplyv výkonnej moci a vojenské súdnictvo. Pokračovanie v ďalšom čísle.