Komentár k novelám zákonov o spotrebných daniach - Kolín, Jiří
Zákon č. 641/2002 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č. 312/1993 Z.z. o spotrebnej dani z tabaku a tabakových výrobkov v znení neskorších predpisov. Zákon č. 642/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 239/2001 Z.z. o spotrebnej dani z minerálnych olejov v znení neskorších predpisov. Výklad najdôležitejších zmien účinných od 1.1.2003.