Nezávislosť všeobecného súdnictva na Slovensku - Gavalec, Miroslav
Pokračovanie článku z HN č.45/03 a 46/03 o nezávislosti všeobecného súdnictva na Slovensku. Pozastavenie, prerušenie alebo zánik výkonu funkcie sudcu iba v zákonom určených prípadoch. Pokračovanie v ďalšom čísle.