Možnosti uplatnenia vnútropodnikových cien ako nástroja riadenia - Látečková, Anna
Uplatňovanie vnútropodnikovej ceny ako nástroja vnútropodnikového riadenia. Členenie vnútropodnikových cien nákladového, ziskového a iného typu a možnosti ich uplatnenia. Manažérsky informačný systém.