Príde k nám inšpekcia práce - Horníková, Denisa
Pojem a legislatíva inšpekcie práce. Štátna správa a inšpekcia práce. Oprávnenia inšpektora práce. Povinnosti zamestnávateľa na úseku prevencie. Inšpekcia práce v praxi.