Starnutie a zamestnanosť - Hrebíčková, Marta
Svet prechádza demografickou transformáciou. Práca a starnúca pracovná sila v Medzinárodnom akčnom pláne pre starnutie. Problémy starších ľudí na trhu práce. Prevencia nezamestnanosti starších ľudí v produktívnom veku. Veková rozmanitosť v zamestnaní. Starnutie v zamestnaní.