Interní audit - historie, současná praxe a trendy vývoje - Jurák, Petr
Historický vývoj auditu. Vývoj interného auditu vo svete a v ČR. Štandardy interného auditu (etický kódex). Nezávislosť interného auditu. Zameranie a zákazníci interného auditu. Kvalifikácia a schopnosti interných audítorov. Outsourcing, co-sourcing a interný audit. Rozdiely medzi interným a externým auditom. Úloha interného auditu v Corporate Governance (v správe a riadení spoločnosti).