Analýza vývoje přímých zahraničních investic do České republiky v porovnání s okolními zeměmi - Hrdý, Milan
Problematika priamych zahraničných investícií (PZI). Vývoj PZI vo vybraných krajinách v rokoch 1993-1998 a 1999-2000. Odvetvová štruktúra PZI. Teritoriálna analýza vývoja PZI. Závery analýzy vývoja PZI.