Zhodnotenie výrobných a ekonomických výsledkov vo vybraných chovoch kôz - Vláčil, Rudolf
Nízka produktívnosť kôz na Slovensku. Potreba zvýšenia využitia produkčného potenciálu kôz. Dotácie na chov kôz.