Sebestačnosť v potravinách. Porovnanie Slovenska s vybranými krajinami Európy a sveta. - Vybíralová, Júlia
Recenzia na knihu "Sebestačnosť v potravinách. Porovnanie Slovenska s vybranými krajinami Európy a sveta. Autor Prokop Jurášek, vyšlo vo vydavateľstve VÚEPP Bratislava, v roku 2002, rozsah - 116 s. Komparatívna medzinárodná analýza jednotlivých stránok sebestačnosti vo vybranom súbore 40. krajín sveta.