Cena poľnohospodárskej pôdy a smery jej využitia - Spišiak, Peter
Recenzia na knihu: Štefan Buday: Cena poľnohospodárskej pôdy a smery jej využitia. Bratislava : VÚEPP, 2002. 99 s., ktorá prináša komplexný pohľad na problematiku oceňovania poľnohospodárskeho pôdneho fondu na Slovensku.