Ekonomické súvislosti globalizácie - Šikula, Milan
Najfrekventovanejšie a najkontaverznejšie ekonomické pojmy - globalizácia a nová ekonomika. Revolučné prevraty v technologickom spôsobe výroby, výmeny a informačnej komunikácie. Podnik v globálnych súradniciach novej ekonomiky. Nová ekonomika a globálne zavŕšenie internacionalizácie.