BSE - Janků, Jana
Z obsahu: Aj na BSE sa dá slušne zarobiť. Nové zmluvy podpíše ministerstvo s víťazom tendra. Európa sprísnila pravidlá spracovania živočíšnych odpadov. Príčiny ochorenia sú stále nejasné. Potravinové škandály nabádajú na opatrnosť. Európsky systém zavedú v Česku do júla.