Hodnotenie otvorených podielových fondov
Otvorené podielové fondy - investičná príležitosť pre občanov. Hodnotenie fondov na základe štyroch základných ukazovateľov: výnos, kolísanie výnosov, podiel fondu na trhu, rating spoločnosti.