Aké sú podnikové financie? - Sivák, Rudolf, 1955-
Recenzia vysokoškolskej učebnice: Vlachynský, Karol a kol.: Podnikové financie. Bratislava: Súvaha, 2002. 4. vydanie. Publikácia je rozdelená do 16 kapitol. Priložený CD-ROM obsahuje softvérovú aplikáciu na výpočet vybraných príkladov.