Parita kupní síly - nástroj mezinárodních srovnání - Spěváček, Vojtěch
Podstata parity kúpnej sily. Medzinárodné programy, ktoré slúžia na zisťovanie parity kúpnej sily a k medzinárodnému porovnávaniu HDP. Národné účty ako základ analýz a medzinárodného porovnávania. Medzinárodné porovnávanie HDP. Výsledky medzinárodného porovnávacieho programu za rok 1999.