Zákon o dani z nehnuteľností zákon s komentárom - Bubeníková, Irena
Úplné znenie zákona č. 317/1992 Zb. o dani z nehnuteľností v znení neskorších zákonov a zákona č. 493/2001 Z.z. s komentárom. Týmto zákonom sa upravuje daň z nehnuteľností, ktorá zahŕňa a) daň z pozemkov, b) daň zo stavieb, c) daň z bytov a z nebytových priestorov. Vzory vyplnených tlačív.