Priznávanie majetkovej dane na rok 2003 - Bubeníková, Irena
Povinnosť predložiť daňové priznanie k dani z nehnuteľností na rok 2003. Podávanie priznania pri zmene počtu alebo druhu nehnuteľností. Priznávanie bytov. Daň z pozemkov. Podávanie priznaní na rok 2002.