Daňové náklady a daňové výnosy až pozaplatení - rok 2002 - Pastierik, Vladimír
Zisťovanie základu dane z oficiálneho účtovníctva. V sústave podvojného účtovníctva sa spravidla voipred zaúčtuje náklady voči vzniku záväzku a následné zaplatenie sa zaúčtuje ako zánik záväzku voči úbytku peňazí. Daňové náklady po zaplatení do 31. januára 2003. Ďalšie daňové náklady po zaplatení do 31. decembra 2002. Daňové výnosy po prijatí platby do 31. decembra 2002. Forma zaplatenia. Dodatočné daňové priznanie sa nepodáva. Príloha: Iné obchodné služby (kód Klasifikácie produkcie 74.1).