Úhrn príjmov zo závislej činnosti a doplnkové dôchodkové poistenie - Struhárová, Jana
S účinnosťou od 1.1.2001 so môže zamestnanec znížiť úhrn príjmov zo závislej činnosti o príspevky na doplnkové dôchodkové poistenie, ktoré platí len vo výške najviac 10 perc. príjmu, najviac však 24 000 SK ročne. Príklad k doplnkovému dôchodkovému poisteniu.