Privatizéri AB Kozmetiky sa konkurznému správcovi vyhli - Beer, Gabriel
Privatizácia kozmetickej spoločnosti AB Kozmetika, a.s. Bratislava. Desať rokov odolávala privatizácii. Firma bola podkapitalizovaná, nevedela riešiť situáciu sama a hľadala investora. Investor sa našiel - kapitál je zo zahraničia a investori sú Slováci. Dlhy firmy. Konkurz firmy bol lepší ako exekúcie.