Verejné zdroje financovania predvstupovej pomoci z hľadiska dane z príjmov - Harušťáková, Iveta
Zdroje financovania predvstupovej pomoci z prostriedkov Európskych spoločenstiev. Základný princíp zabezpečenia predvstupovej pomoci. Prostriedky štátneho rozpočtu na spolufinancovanie. Dotácie zo štátneho rozpočtu oslobodené od dane z príjmov. Investičná dotácia v pôdohospodárstve oslobodená od dane z príjmov. Dotácie zo štátneho rozpočtu neoslobodené od dane z príjmov. Prevádzkové dotácie. Investičné dotácie. Prostriedky Európskych spoločenstiev na spolufinancovanie. Investičný grant. Neinvestičný grant.