Zahraničněobchodní politika České republiky po vstupu do Evropské unie - Somol, Miroslav
Príspevok venovaný jednej zo šiestich negociačných kapitol - Vnější vztahy a jej hlavnej zložke - zahraničná obchodná politika. Spoločná obchodná politika EÚ. Nástroje obchodnej politiky.