Zmluvné zabezpečenie verejných služieb: teoretické východiská a prax v Slovenskej republike - Nemec, Juraj
Reforma verejného sektora v transformujúcich sa krajinách strednej a východnej Európy. Zmluvné zabezpečovanie - jedna z foriem na zvýšenie efektívnosti poskytovania verejných služieb. Účinky zmluvného zabezpečovania verejných služieb. Špecifické prostredie tranzitívnych krajín a jeho vplyv na zmluvné zabezpečovanie verejných služieb (konkurenčnosť trhu, efektívnosť verejnej správy, kvalita demokracie, nedostatok kvalifikácie, chýbajúca legislatíva). Súčasná prax zmluvného zabezpečovania pomocných služieb v SR.