Vysporiadanie daňovej povinnosti daňovníka z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov - Valicová, Viera
Spôsoby vysporiadania daňovej povinnosti daňovníka z príjmov zo závislej činnosti a z funkčných požitkov za zdaňovacie obdobie roku 2002. Osobitná sadzba dane. Vykonanie ročného zúčtovania preddavkov a výpočet dane. Podanie daňového priznania - zamestnanec. Prílohy - vzory vyplnených tlačív.