Dotácie a efektívnosť v agrárnom sektore - Szabo, Ľuboslav
Jedným z faktorov, ktoré podmieňujú výkonnosť a konkurenčnú schopnosť poľnohospodárstva je dotačná podpora. Podporované je aj slovenské poľnohospodárstvo. Funkcia a miera podpory agrárnych podnikateľov. Vývoj dotovania poľnohospodárskych podnikov v SR v rokoch 1996-2000. Vplyv dotácií na ekonomiku podnikov (poľnohospodárske družstvá, obchodné spoločnosti).