Exportní příležitosti: Kanada - Bärtl, Vladimír
Charakteristika exportných príležitostí Kanady, hospodárska charakteristika, kanadský trh. Dovoz z Česka. Distribučné a predajné kanály. Exportné príležitosti českých výrobcov. Kanadské verejné zákazky.